Az MME Budapesti Helyi Csoportjának Blogja


Élőhelykezelés a Homoktövis Természetvédelmi Területen

Posted in Programok Szerző: mmebudapest - 2010/02/22
Tags: ,

A fennálló hóhelyzet miatt kénytelenek voltunk elhalasztani a február 6-ára tervezett hatodik Homoktövis élőhelykezelési akciót, melyet döntésünk értelmében most február 27-e szombatra 9 órától kezdődően újra meghirdetünk (esőnap: 28-a, vasárnap).
A találkozó helyszíne az élőhelykezeléssel érintett homokgyep lesz, ahova a 104-es busszal lehet a legkönnyebben eljutni. (menetrend: http://www.bkv.hu/busz/104.html).
A járattal a “Vízművek” megállóig kell eljönni, mely a Megyeri-híd előtt található. Itt leszállva a busz menetiránya szerint kell előre sétálni a híd felé kb. 200 métert, ahol a főút jobb oldalán egy sorompóval lezárt földút nyílik. Ez az élőhelykezelés idején fel lesz nyitva, ezért aki autóval érkezik, az is biztonságos helyen le tud majd parkolni.

Terveink szerint – és hagyományainkhoz híven – a munkát ki fogja egészíteni egy madárgyűrűzési bemutató, valamint készülni fogunk hideg és meleg étellel, illetve itallal.
Célunk, hogy a 2009. novemberében megkezdett gallykihordási munkát, valamint az első élőhelykezelésből a helyszínen maradt, nagyméretű rőzserakás szétbontását befejezzük, teljesen rendbetéve ezzel a megnyitott gyepeket.

Mindenkit szeretettel várunk!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: